> Glasservice

Bij glas- en schildersbedrijf Marc Hellegers werken dé glaszetters van Nijmegen en omstreken.

U wilt binnen- of buitenhuis in uw woning of bedrijfspand  glas laten vervangen maar weet niet goed welke keuze u moet maken. Er is dan ook een enorme keus uit diverse soorten glas. Door de jarenlange ervaring kunnen de vakmensen van glas- en schildersbedrijf Marc Hellegers  u hier uitstekend in bijstaan. Dit om de juiste keuze voor u hierin te maken. Ook voor reparatie en/of restauratie van glas kunt u bij ons terecht.

De keuze is reuze

Van hoog rendement HR+ of HR++ isolatieglas voor uw woonhuis of bedrijfspand tot de enkele beglazing van uw schuurdeur, wij leveren het glas dat past bij uw situatie en uw (woon)wensen. Zelfs voor sierglas bent u bij ons aan het juiste adres.

Glashelder

Onze glasservice is een volwaardige discipline!

De beste materialen

Net als bij ons binnen- en buitenschilderwerk werken wij ook bij het glaszetten met de beste materialen en leveranciers. Zodat wij gegarandeerde kwaliteit kunnen bieden waarvan u jarenlang kunt genieten.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende offerte. Bellen gaat sneller. Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 – 28 477 668.